Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس، با اشاره به وجود دانشگاه‌های بزرگ و مطرحی در این استان از جمله دانشگاه شیراز و دانشگاه فسا گفت: باید از ظرفیت مطالعات پژوهشی این دانشگاه‌ها به شکل مطلوب تر و بهتری استفاده شود.

عبدالعلی کریمی، روز سه شنبه در آیین گرامیداشت شانزدهمین سال تاسیس دانشگاه فسا افزود: یکی از موارد مهم که باید با جدیت دنبال شود بحث تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه است و صنعتگران و تولید کنندگان ما باید از ظرفیت دانشگاه‌های استان از جمله دانشگاه فسا در جهت تولید دانش بنیان بیشتر استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر لزوم توجه به اشتغال آفرین و دانش بنیان بودن تولید در نامگذاری شعار امسال ادامه داد: قطعا بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور و استان با رویکرد تولید دانش بنیان حل خواهد شد.
او اظهار داشت: امروز در کشور از دانش لازم برخوردار هستیم اما لازم است که این دانش تجاری سازی شود تا اقتصاد کشور به سمت شکوفایی حرکت کند.
معاون استانداری فارس افزود: یکی از مشکلات بزرگ امروز استان و به تبع آن شهرستان فسا کمبود آب است که با کمک دانشگاه‌ها و در پیش گرفتن رویکرد دانش بنیان می‌توان راه حل های علمی برای حل این بحران و مشکل ارائه کرد.

تولید دانش بنیان فرصت بی نظیری برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه است
نماینده مردم شهرستان فسا در مجلس شورای اسلامی نیز، با اشاره به نامگذاری امسال به نام تولید؛ اشتغال آفرین و دانش بنیان از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: مطرح شده بحث تولید دانش بنیان فرصت مناسبی برای تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه است.
حجت الله فیروزی افزود: هزینه تولیدی که بر پایه دانش نباشد به مراتب بیشتر از تولید بر پایه دانش است و نزدیک تر شدن دانشگاه و صنعت به یکدیگر و تعامل هرچه بیشتر آنها گامی مهم در این جهت خواهد بود.
وی، ضمن تاکید بر لزوم حرکت به سمت برند سازی ادامه داد: اگر یک محصول به برند تبدیل شود مشتریان خود را به دست خواهد آورد که دانشگاه فسا این توانایی و ظرفیت را دارد که در برخی رشته‌ها دست به برندسازی بزند.
او اظهار داشت: فسا امروز به سمت صنعتی شدن پیش می رود که لازم است شرکت‌های دانش بنیان این حرکت را شتاب ببخشند و انتظار داریم دانشگاه فسا نیز با ظرفیت علمی خود به میدان بیاید تا چهره جدیدی از شهرستان در حوزه صنعت معرفی شود.

اقتصاد دانش بنیان نیازمند نقش آفرینی قوای سه گانه و بخش خصوصی است
رئیس دانشگاه فسا هم گفت: اقتصاد دانش بنیان نیازمند نقش آفرینی قوای سه گانه، نهادها، مجموعه‌های مختلف و بخش خصوصی است.
جمال فتح الهی افزود: ارتباط این دانشگاه با مجموعه‌های بخش خصوصی همچون صنایع بزرگ شهرستان، اصناف و بهره برداران بخش کشاورزی موجب خواهد شده که تولید دانش بنیان شکل گیرد، هرچند که ساز و کار آن هنوز کامل نیست.
وی، نقش رسانه ها در فرهنگ سازی جهت تولید دانش بنیان را نیز مهم توصیف کرد و ادامه داد: دانشگاه فسا عرضه کننده محتویات دانش بنیان است و ظرفیت بالای دانشگاه‌های این شهرستان در کنار حوزه‌های علمیه در دانش بنیان شدن امور نقشی بسزایی ایفا می‌کنند.
او اظهار داشت: امروز دانشگاه فسا رتبه نهم از میان ۲۳ دانشگاه جامع کشور را به خود اختصاص داده و در سطح استان نیز در جایگاه سوم قرار دارد.

تولیدی که دانش بنیان نباشد محکوم به شکست است
رئیس دانشگاه صنعتی شیراز نیز گفت: تولیدی که دانش بنیان و نوآور نباشد قطعا محکوم به نابودی و شکست است.
محمد مهدی علویان مهر افزود: نامگذاری شعارهای سال از سوی رهبر معظم انقلاب طی ۱۰ سال اخیر کلید واژه‌هایی چون تولید و اقتصاد دارد که در این زمینه نیازمند نوآوری هستیم.
وی، با اشاره به نقش آفرینی شرکتهای دانش بنیان در ایجاد اشتغال ادامه داد: این شرکتها قادر خواهند بود افراد بسیاری را مشغول به کار کنند.
او اظهار داشت: امروز دانشگاهها از تولید مدرک عبور کرده‌ و به سمت نوآوری و خلاقیت حرکت کرده‌اند که سرآغاز توسعه و ایجاد اشتغال است.
علویان مهر گفت: صنعت و دانشگاه امروز با هم همکاری دارند اما نیاز به گسترش این همکاری است که با توجه به فضای کشور، حتما شاهد گسترش این همکاری ها خواهیم بود.
در آیین گرامیداشت شانزدهمین سالگرد تاسیس دانشگاه فسا، ضمن تقدیر از روسای سال های گذشته این دانشگاه، از سرود دانشگاه فسا نیز رونمایی شد.
برپایی نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه فسا و نمایشگاه شرکت‌های دانش بنیان از دیگر برنامه‌های جانبی آیین گرامیداشت سالگرد تاسیس این دانشگاه بود.
شهرستان فسا در فاصله ۱۳۵ کیلومتری جنوب شرق شیراز واقع است.

برچسب‌ها دانشگاه شیراز فسا شیراز استانداری فارس دانش‎ بنیان ‎ها فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه شیراز فسا شیراز دانشگاه شیراز فسا شیراز استانداری فارس دانش بنیان ها فارس تولید دانش بنیان صنعت و دانشگاه او اظهار دانشگاه فسا دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۳۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور ایرانی برای خودروی ایرانی

به گزارش همشهری آنلاین، تولید موتور خورجینی ۴ لیتری با این حجم بالا که مناسب خودروهای شاسی‌بلند و آفرودی است می‌تواند شرکت‌های خودروسازی داخلی را برای تولید این مدل‌ها بی‌نیاز کند.

محصولی کاملا دانش‌بنیان

تیم سازنده این موتور، متشکل از حدود ۴۰متخصص و عضو هیأت‌علمی دانشگاه‌های برتر ایران و جهان هستند که حضور این افراد نشانه اهمیت بالای تولید چنین قوای محرکه‌ای است. این تیم بیش از ۳سال پیش با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتورهای ۶سیلندر گام گذاشتند و در نتیجه موفق شدند این محصول باکیفیت در سطح استاندارد جهانی را منطبق با روزآمدترین طراحی، تولید و مورد آزمایش قرار دهند.

توان تولید انبوه

روح‌الله دهقانی، معاون علمی رئیس‌جمهوری در رونمایی از این دستاورد مهم دانش‌بنیان گفت: «قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملا راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی‌سازی و تولید آن گام برداشته‌اند». او افزود: «امروز توانمندی تولید موتور ۶سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴هزار سی‌سی دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه‌ افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به‌زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.»

توانمندسازی خودروسازی بومی

بومی‌سازی محصولاتی مانند موتور ۶سیلندر خورجینی ۴لیتری، ازجمله فناوری‌های راهبردی‌ و کلیدی‌ است که می‌تواند منجر به ساخت دیگر محصولات بومی شود. صنعت خودروسازی کشور نیز با تکیه بر توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند با ارتقای سطح تولیدات خود، زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود. دهقانی با تأکید بر این موضوع گفت: «معاونت علمی به‌عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را برعهده گرفته است.»

بیشتر بخوانید:

خودروهای برقی این شرکت گوشی ساز با قیمت قبل به‌روزرسانی شد توجه به نیاز کشور

کلید پروژه ساخت موتور ۶سیلندری با توجه به نیاز کشور از سوی پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف زده شد. طبق تخمین این شرکت دانش بنیان، نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰هزار خودرو تخمین زده شده است و با درنظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰هزار عدد نیز می‌رسد. برای پیشبرد این پروژه از حدود ۱۳۰موتور بنزینی الگوبرداری شد و دستاورد ۱۳سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و درنهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی ۶سیلندر، انتخاب و پس از چند سال تلاش، نخستین نمونه از این موتور ساخته شد.

کد خبر 847304 برچسب‌ها روح‌الله دهقانی فیروزآبادی تکنولوژی (فناوری) دانش بنیان خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید