Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا، از مرگ یک زن‌باردار جوان در این شهر، براثر ابتلا به کرونا و علیرغم تلاش ۲ هفته‌ای کادر درمان برای نجات جان او، خبر داد.

جلال کریمی گفت: این مادرباردار ۲۴ ساله با علایم تنگی نفس، تپش قلب، ضعف و بی حالی مراجعه کرده بود که در سیر بیماری دچار کاهش اکسیژن خون و افزایش تنگی نفس و درگیری ریوی شده بود که با توجه به مشکلات ریوی به دستگاه تنفس مصنوعی متصل و در ICU کووید بستری و درمان های لازم انجام شد و متاسفانه به علت تشدید بیماری فوت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی فسا، کریمی گفت: ۲ جلسه کمیته مادران باردار بدحال برای بررسی سلامت این فرد بیمار با تیم متخصصین برگزار و تصمیمات لازم برای ایشان اتخاذ شد، ۲ کمیته اورژانسی بیمارستان و ۱ کمیته کشوری با اساتید وزارتخانه و دانشگاه شیراز نیز برگزار شد.

ابتلای ۲۰ مادرباردار و فوت ۳ نفر در فسا

معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به آمار ابتلای مادران باردار به کرونا بیان کرد: امسال، تعداد ۱۰۰ مادر باردار مثبت و مشکوک به کرونا با تلاش مراقبین سلامت معاونت بهداشت و پزشکان عمومی و متخصصین زنان شناسایی شدند که از این تعداد ۲۰ مادر باردار مبتلا به کرونا در بیمارستان بستری و تحت درمان قرار گرفتند و از ابتدای شیوع کرونا تاکنون تعداد ۳ مادر باردار در شهرستان فسا بر اثر ابتلا به کرونا فوت شده اند.

این پزشک متخصص بیماریهای عفونی ادامه داد: مادران بادرار یکی از گروههای پرخطر در ابتلا به کرونا بخصوص در نوع دلتا هستند که باید با رعایت توصیه ها و پروتکل های بهداشتی و خودداری از حضور در تجمعات و دورهمی های خانوادگی سلامت خود و نوزاد و خانواده را حفظ کنند و ضمن توجه به مراقبت های دوره ای خود در پایگاههای بهداشتی و مراجعه بموقع به مراکز بهداشتی تحت نظر یا پزشک خانواده و اولین و در دسترس ترین مراقب بهداشتی، حتما به توصیه های آنها عمل نموده و از درمان های خود سرانه در منزل و بدون مشورت با پزشک خودداری کنند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مادران باردار چنانچه شرایط واکسیناسیون را دارا هستند، ابتدا با پایگاه بهداشتی یا پزشک خانواده خود به صورت تلفنی تماس گرفته و پس از دریافت معرفی نامه، به مرکز واکسیناسیون ویژه مادران باردار مراجعه کنند .

کریمی گفت: در گام اول، اولویت دریافت واکسن با مادران باردار یکی از گروه های زنان باردار ٣٥ سال و بالاتر، مادران در همه گروه های سنی شاغل در بهداشت و درمان، مادرانی که همسران ایشان در بخش های کرونا و یا مراکز بهداشتی مدیریت کرونا اشتغال دارند، مادران چاق با نمایه توده بدنی بالای ٣٥، مادران با بارداری دو قلویی، چند قلویی و بارداری با IVF، مادران با بیماری زمینه ای مثل فشار خون و دیابت  و مادران واجد شرایط با سن بارداری بالای ٢٨ هفته بیشتر باشند و سپس سایر گروه ها نیز واکسینه خواهند شد.

/ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مادران باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۴۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است

ایسنا/خراسان جنوبی ‌مالاریا یک بیماری خطرناک است و اگر دیر تشخیص داده شود خطرآفرین خواهد بود.

محمد ابراهیم عبدالرزاق نژاد، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: مالاریا یک بیماری عفونی خطرناکی است که با علائم لرز، تب، تعریق، بدن درد، بی حالی، سردرد و... در افراد بیمار بروز می‌کند که از خصوصیات  این بیماری دوره‌ای بودن این علائم است و در صورتی که دیر تشخیص داده شود می‌تواند برای فرد خطر آفرین باشد.

وی با بیان اینکه درحال حاضر تمامی مراحل تشخیص و درمان بیماری رایگان در مراکز فوق انجام می‌شود، بیان کرد: این بیماری ازطریق گزش پشه‌های آلوده به انسان منتقل می‌شود و افرادی که دارای علائم فوق است و خصوصا اگر سابقه مسافرت به کانون‌های مالاریای کشور شامل مناطق جنوبی و جنوب شرق کشور را داشتند و یا سابقه مسافرت به کشورهای خارجی را داشتند، می‌بایست برای بررسی از نظر بیماری مالاریا به مراکز بهداشتی، خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های بهداشتی مراجعه کند.

عبدالرزاق نژاد گفت: خوشبختانه با اجرای موفق برنامه‌های مراقبت بیماری مالاریا، این بیماری در کشور در مرحله پیش حذف قرار گرفته است، هرچند که در یکی دو سال اخیر به دلایل متعدد افزایش موارد وارده بیماری از کشورهای همسایه شرقی، موارد بروز بیماری در سطح کشور افزایشی بوده است ولی با تشدید برنامه‌های مراقبت توسط مراکز بهداشتی و همکاری سایر ادارات مرتبط، حذف این بیماری در کشور هدف گذاری شده است.

رییس مرکزبهداشت خراسان جنوبی اظهار کرد: درسال گذشته 4 بیمار مثبت مالاریا در افرادی که سابقه مسافرت به استان سیستان و بلوچستان داشتند شناسایی شده که خوشبختانه همه موارد با پیگیری اکتیو مراقبین سلامت بطورکامل درمان و بهبودی کسب کردند.

وی افزود: در حال حاضر مراقبت این بیماری شامل آموزش، بیماریابی، درمان و....به منظور پیشگیری از شیوع و بروز آن در شهرستان، در سطح مراکز خدمات جامع سلامت تشدید یافته است.

عبدالرزاق نژاد بیان کرد: برای مبارزه با این بیماری باید با افزایش آگاهی مردم، بیماریابی فعال خصوصا در بیماران دارای علائم ذکر شده، درمان به موقع و کامل بیماران، خشکاندن آب‌های راکد بلا استفاده، دفن بهداشتی فاضلاب و جلوگیری از رها سازی فاضلاب در معابر و... انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پزشک متخلف در یکی از روستا‌های تالش دستگیر شد
  • پزشک متخلف در یکی از روستاهای تالش دستگیر شد
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • خواص شگفت انگیز خرما برای درمان بیماری‌ها و سلامتی بدن (فیلم)
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار